Date

Jun 26 2022

Time

12:30 - 16:00

Het Tuintheater speelt God van de Slachting   Op 26 juni is Het Tuintheater te zien in Kasteel de Haere met hun nieuwe voorstelling God van de Slachting. BELANGRIJK! Hoewel de titel misschien anders doet vermoeden is God van de Slachting een KOMEDIE. Twee echtparen komen bij elkaar om de ruzie op het schoolplein tussen hun 11-jarige zoontjes op een fatsoenlijke manier uit te praten. Het ene zoontje heeft met een stok twee tanden uit de mond geslagen van het andere zoontje. Zoekend naar een fatsoenlijke oplossing voor dit conflict, raken de twee echtparen verstrikt in een verbaal moddergevecht. Zijn de vier volwassenen, met alle beleefdheidsvormen, wel beter af dan hun kinderen?

Het Tuintheater speelt God van de Slachting  

Op 26 juni is Het Tuintheater te zien in Kasteel de Haere met hun nieuwe voorstelling God van de Slachting. BELANGRIJK! Hoewel de titel misschien anders doet vermoeden is God van de Slachting een KOMEDIE.

Twee echtparen komen bij elkaar om de ruzie op het schoolplein tussen hun 11-jarige zoontjes op een fatsoenlijke manier uit te praten. Het ene zoontje heeft met een stok twee tanden uit de mond geslagen van het andere zoontje. Zoekend naar een fatsoenlijke oplossing voor dit conflict, raken de twee echtparen verstrikt in een verbaal moddergevecht. Zijn de vier volwassenen, met alle beleefdheidsvormen, wel beter af dan hun kinderen?

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *